Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

AKTIVITETE

Njoftim për vend të lire pune “Shef Sektori MZSH”

Share on Facebook

Shpallje për vend të lirë pune “Specialist Për përfshirjen e Romëve”.

Share on Facebook

Dëgjesë Pubike me Temë: Për disa shtesa dhe ndryshime në Rregulloren e miratuar me Vendimin e Këshillit Bashkiak, Nr.92 datë 23.10.2019 “Për miratimin e rregullores urbane për bllokun nr.2, Qënder, Roskovec

Share on Facebook

Plani vjetor i pranimit në Shërbim Civil 2024

Share on Facebook

Shpallje për vend të lirë pune Polic Bashkiak

Share on Facebook

Shpallje për vend të lirë pune “Kryeinspektor i IMT-së”

Share on Facebook

Shpallje për vendin e punës “Kryeinspektor i IMT-së”

Share on Facebook

Shpallje për vend pune “Financier”

Share on Facebook

Shpallje për vendin e punës “Shef Sektori MZSH”

Share on Facebook

Rehabilitimi urban i një pjese të bllokut Nr.3 në qendër të qytetit Roskovec ( Faza I )

Rehabilitimi i një pjese të Bllokut nr3 duke e kthyer në shërbim të qytetarëve për ti dhënë një pamje të re dhe funksionale qytetit duke u mbështetur në Strategjinë Territoriale të Planit të Përgjithshëm Vendor të Bashkisë Roskovec. Projekti përfshin realizimin e: 1. Stadiumi i ri Ndërtimi i fushës së sportit me njësi tregëtare 2.Parku […]

“Njeriu i Vitit 2021”

“Njeriu i Vitit 2021” kulmoi me një aktivitet emocionues dhe argëtues për të katërtin vit të organizimit të tijjo vetëm për të identifikuar profesionistët më të spikatur në 10 fusha të ndryshme, por edhe si një traditë kulturore që i shërbën shoqërisë dhe gjithë komunitetit. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin Prefekti i Qarkut Fier […]

Celja e fushatës së aktivizmit kundër dhunës ndaj grave.

25 Nëntori shënon celjen e fushatës së aktivizmit kundër dhunës ndaj grave, #Bashkia Roskovec i bashkohet kësaj fushate me aktivitetin e parë 🧡”Shëno Portokalli, Të ndalim dhunën ndaj grave Tani;🧡 🙏Sport dhe jo dhunë ishte mesazhi që u përcoll përgjatë dy ndeshjeve miqësore në volejboll mes të rinjve të shkollës “Adem Vrapi” dhe qytetarëve nga […]

Komedia “V”3

Dje në Pallatin e Kulturës Roskovec u shfaq komedia pikante “V”3 me një interpretim aq real dhe shumë domethënës për realitetin nga 3 (tre) aktorët Miola Sitaj, Mim Marjanaku, Ina Nallbani dhe me regji brilante të Bruno Shllakut ! ➡️Një përpjekje për të sjellë ca momente kënaqësie➡️ Sot ishim kaq 😔🔛po herën e ardhme ? […]

” Fjala Artistike “

Tetori i mbushur me aktivitete nè Roskovec📚 ➡️”Fjala artistike” 📚 një konkurs që përgjatë 3 ditëve bëri bashkë talente nga 14 shkolla të Roskovecit. 📌Sektori i Kulturës në bashkinë Roskovec, në bashkëpunim me Zyrën Vendore Arsimore, në kuadër të muajit Tetor, muaji i Letërsisë dhe Arteve, organizoi konkursin e “Fjalës Artistike “. Një garë artistike, […]

Festa e ullirit

Super atmosferë në “Festën e Ullirit” sot në Luar.🙏 ➡️ Traditë, muzikë , panair me produkte artizanale dhe lokale , me miq të mirë dhe të ftuar nën një panoramë natyrore që të mbush shpirtin Share on Facebook

Dita Botërore e të Moshuarëve

Sot në, “Ditën Botërore të të Moshuarëve”, Bashkia Roskovec dhe Njësia e Integrimit Evropian zgjodhën një formë ndryshe të urimit dhe ndërgjegjësimit publik. ✅Në ambientet e “Kafes me Gjyshin” përfaqësues të kësaj grupmoshë , kaluan disa momente të këndshme në shoqërinë e njeri-tjetrit . 📌Kryetarja e Bashkisë Roskovec, Znj.Majlinda Bufi, 🙏uroi në këtë ditë të […]

Festa e Vidhishtes

Një tjetër mbrëmje festive e organizuar nga Bashkia Roskovec, me muzikë të mirë dhe argëtim kësaj radhe në #Vidhisht. [lsvr_gallery images=”13574,13575,13576,13577,13578″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”] Share on Facebook

“24 Korriku”

Në natën finale të festës sonë Për të festuar dhe kujtuar çdo gjë të bukur që na fal krenari dhe kënaqësi për origjinën tonë Roskovecare. Në nderim të së djeshmes , për të gëzuar të tashmen dhe për ndërtuar të nesërmen.⚘ Në mbrëmjen e “24 Korrikut” një moment shumë i rëndësishëm ishte dhënia e titujve […]

Filluam festimet e “24 korrikut”

Një super atmosfer hapi dje serinë e aktiviteteve dhe koncerteve Festive në kuadër të festës së Qytetit të Roskovecit. Ju mirëpresim sërish sot më të ftuar speciale këngëtaren Irini Qirjako Mos mungoni. [lsvr_gallery images=”13398,13399,13400,13401″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”] Share on Facebook

Kupa e “24 korrikut”

Në kuadër të festimeve të “24 Korrikut” , sic është bërë tanimë traditë u përmbyll me sukses edhe aktiviteti sportiv. Kupa e “24 Korrikut” u fitua nga ekipi i Roskovecit në nje ndeshje me shumë emocion, ku fitorja u vendos nga penalltitë. Mbrëmja vijoi me koncertin festiv me këngëtarët Irini Qirjako dhe Fjorentin Dore. [lsvr_gallery […]

“Njeriu i Vitit 2021”

“Njeriu i Vitit 2021” kulmoi me një aktivitet emocionues dhe argëtues për të katërtin vit të organizimit të tijjo vetëm për të identifikuar profesionistët më të spikatur në 10 fusha të ndryshme, por edhe si një traditë kulturore që i shërbën shoqërisë dhe gjithë komunitetit. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin Prefekti i Qarkut Fier […]

Programi i “Punëve Publike në Komunitet”

Kemi filluar nga puna me punonjësit më të rinj nga Programi i “Punëve Publike në Komunitet”, mbështetur nga Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive. Ditën e sotme pjesëmarrësit zhvilluan një sension informimi mbi ecurinë dhe pritshmerite e tyre nga ky program. Share on Facebook

Dita Kombëtare e Rinisë

Në ditën kombëtare të Rinisë synojmë të rrisim vëmendjen dhe përfshirjen e të rinjve në vendimarrje dhe jetën sociale. Në këtë kuadër zhvilluam një takim me senatore të shkollës “Adem Vrapi” Zëvendëskryetarin e bashkisë Roskovec dhe Drejtoreshën e Qendrës Epoka e Re, Fier Duke përcjell jo vetëm mesazhe urimi por edhe angazhimin tonë për të […]

Gëzuar Ditën e Çlirimit.

Gëzuar Ditën e Çlirimit Shqipëri Përkujtuan këtë ditë të lavdishme në Memorialin e qytetit të Roskovecit. Kryetarja e bashkisë, përfaqësues të organizatës së veteranëve, organizatës së dëshmorëve dhe familje dëshmorësh vendosen kurora me lule në shenjë nderimi për veprën dhe sakrificën e të rënëve. Lavdi Dëshmorëve. Share on Facebook

Celja e fushatës së aktivizmit kundër dhunës ndaj grave.

25 Nëntori shënon celjen e fushatës së aktivizmit kundër dhunës ndaj grave, #Bashkia Roskovec i bashkohet kësaj fushate me aktivitetin e parë 🧡”Shëno Portokalli, Të ndalim dhunën ndaj grave Tani;🧡 🙏Sport dhe jo dhunë ishte mesazhi që u përcoll përgjatë dy ndeshjeve miqësore në volejboll mes të rinjve të shkollës “Adem Vrapi” dhe qytetarëve nga […]

Aksioni i pastrimit masiv

Në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit dhe planit të veprimit miratuar nga Bashkia Roskovec për “Pastrimin rrënjësor të Bashkisë Roskovec Filloi sot aksioni i pastrimit masiv. Falenderojmë punonjësit, Qëndrën Shëndetësore Roskovec dhe nxënësit qe iu bashkuan nismës sonë. Aksioni do të vazhdojë, Mjedisi është shtëpia jone e përbashkët, Eja dhe ti Share on Facebook

Programi i “Punëve publike në komunitet”

Në kuadër të programit të “Punëve publike në komunitet” në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive, ➡️#ofrojmë një mundësi individëve të pafavorizuar në tregun e punës për shkak të mungesës së arsimimit. Kryetarja e Bashkisë Roskovec znj.Majlinda Bufi nënshkroi sot Marrëveshjen e Bashkëpunimit dhe Kontratat Individuale të punës me 15 punëkërkues të papunë […]

Dita Ndërkombëtare kundër Varfërisë

Sipas Kombeve të Bashkuara, 17 tetori shënon”Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë” 🙏Në përpjekje për të ndikuar sadopak në lehtësimin e vështirësive të kësaj kategorie, falenderojmë Z.Arbër Arapi që ju bashkua thirrjes së bashkisë Roskovec. Share on Facebook

Komedia “V”3

Dje në Pallatin e Kulturës Roskovec u shfaq komedia pikante “V”3 me një interpretim aq real dhe shumë domethënës për realitetin nga 3 (tre) aktorët Miola Sitaj, Mim Marjanaku, Ina Nallbani dhe me regji brilante të Bruno Shllakut ! ➡️Një përpjekje për të sjellë ca momente kënaqësie➡️ Sot ishim kaq 😔🔛po herën e ardhme ? […]

Dëgjesat publike në Roskovec dhe me Komunitetin Rom

Në bazë të ligjit Nr.146/2014 “Për njoftim dhe konsultim publik”, ligjit Nr.139/2015 datë 17.12.2015 “Për Vetqeverisjen Vendore” neni 18, të Rregullores së Këshillit Bashkiak për konsultimet publike, U zhvillluan Dëgjesat e fundit publike në Roskovec, Jagodinë dhe me qytetarë të komunitetit Rom nè Roskovec, për “Hartimin e Buxhetit dhe Paketës Fiskale 2022”. Share on Facebook

“Njeriu i Vitit 2021”

“Njeriu i Vitit 2021” kulmoi me një aktivitet emocionues dhe argëtues për të katërtin vit të organizimit të tijjo vetëm për të identifikuar profesionistët më të spikatur në 10 fusha të ndryshme, por edhe si një traditë kulturore që i shërbën shoqërisë dhe gjithë komunitetit. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin Prefekti i Qarkut Fier […]

Programi i “Punëve Publike në Komunitet”

Kemi filluar nga puna me punonjësit më të rinj nga Programi i “Punëve Publike në Komunitet”, mbështetur nga Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive. Ditën e sotme pjesëmarrësit zhvilluan një sension informimi mbi ecurinë dhe pritshmerite e tyre nga ky program. Share on Facebook

Dita Kombëtare e Rinisë

Në ditën kombëtare të Rinisë synojmë të rrisim vëmendjen dhe përfshirjen e të rinjve në vendimarrje dhe jetën sociale. Në këtë kuadër zhvilluam një takim me senatore të shkollës “Adem Vrapi” Zëvendëskryetarin e bashkisë Roskovec dhe Drejtoreshën e Qendrës Epoka e Re, Fier Duke përcjell jo vetëm mesazhe urimi por edhe angazhimin tonë për të […]

Gëzuar Ditën e Çlirimit.

Gëzuar Ditën e Çlirimit Shqipëri Përkujtuan këtë ditë të lavdishme në Memorialin e qytetit të Roskovecit. Kryetarja e bashkisë, përfaqësues të organizatës së veteranëve, organizatës së dëshmorëve dhe familje dëshmorësh vendosen kurora me lule në shenjë nderimi për veprën dhe sakrificën e të rënëve. Lavdi Dëshmorëve. Share on Facebook

Celja e fushatës së aktivizmit kundër dhunës ndaj grave.

25 Nëntori shënon celjen e fushatës së aktivizmit kundër dhunës ndaj grave, #Bashkia Roskovec i bashkohet kësaj fushate me aktivitetin e parë 🧡”Shëno Portokalli, Të ndalim dhunën ndaj grave Tani;🧡 🙏Sport dhe jo dhunë ishte mesazhi që u përcoll përgjatë dy ndeshjeve miqësore në volejboll mes të rinjve të shkollës “Adem Vrapi” dhe qytetarëve nga […]

Aksioni i pastrimit masiv

Në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit dhe planit të veprimit miratuar nga Bashkia Roskovec për “Pastrimin rrënjësor të Bashkisë Roskovec Filloi sot aksioni i pastrimit masiv. Falenderojmë punonjësit, Qëndrën Shëndetësore Roskovec dhe nxënësit qe iu bashkuan nismës sonë. Aksioni do të vazhdojë, Mjedisi është shtëpia jone e përbashkët, Eja dhe ti Share on Facebook

Programi i “Punëve publike në komunitet”

Në kuadër të programit të “Punëve publike në komunitet” në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive, ➡️#ofrojmë një mundësi individëve të pafavorizuar në tregun e punës për shkak të mungesës së arsimimit. Kryetarja e Bashkisë Roskovec znj.Majlinda Bufi nënshkroi sot Marrëveshjen e Bashkëpunimit dhe Kontratat Individuale të punës me 15 punëkërkues të papunë […]

Dita Ndërkombëtare kundër Varfërisë

Sipas Kombeve të Bashkuara, 17 tetori shënon”Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë” 🙏Në përpjekje për të ndikuar sadopak në lehtësimin e vështirësive të kësaj kategorie, falenderojmë Z.Arbër Arapi që ju bashkua thirrjes së bashkisë Roskovec. Share on Facebook

Komedia “V”3

Dje në Pallatin e Kulturës Roskovec u shfaq komedia pikante “V”3 me një interpretim aq real dhe shumë domethënës për realitetin nga 3 (tre) aktorët Miola Sitaj, Mim Marjanaku, Ina Nallbani dhe me regji brilante të Bruno Shllakut ! ➡️Një përpjekje për të sjellë ca momente kënaqësie➡️ Sot ishim kaq 😔🔛po herën e ardhme ? […]

Dëgjesat publike në Roskovec dhe me Komunitetin Rom

Në bazë të ligjit Nr.146/2014 “Për njoftim dhe konsultim publik”, ligjit Nr.139/2015 datë 17.12.2015 “Për Vetqeverisjen Vendore” neni 18, të Rregullores së Këshillit Bashkiak për konsultimet publike, U zhvillluan Dëgjesat e fundit publike në Roskovec, Jagodinë dhe me qytetarë të komunitetit Rom nè Roskovec, për “Hartimin e Buxhetit dhe Paketës Fiskale 2022”. Share on Facebook

” Fjala Artistike “

Tetori i mbushur me aktivitete nè Roskovec📚 ➡️”Fjala artistike” 📚 një konkurs që përgjatë 3 ditëve bëri bashkë talente nga 14 shkolla të Roskovecit. 📌Sektori i Kulturës në bashkinë Roskovec, në bashkëpunim me Zyrën Vendore Arsimore, në kuadër të muajit Tetor, muaji i Letërsisë dhe Arteve, organizoi konkursin e “Fjalës Artistike “. Një garë artistike, […]

Tetori , muaji i letërsisë

I mrekullueshëm aktiviteti, #Tetori , muaji i letërsisë ! Nuk mund të kalonte pa këtë aktivitet promovues📚📚📚 Çdo vepër hap një dritare dhe çdo kryevepër një portë në botën e kulturës. 📚 Pikërisht për këtë arsye është organizuar edhe ky aktivitet me inisiativën e kujdesin e vet Kryetares së Bashkisë. Znj.Majlinda Bufi ➡️“Kthejmë” sot në […]

Dita Botërore e të Moshuarëve

Sot në, “Ditën Botërore të të Moshuarëve”, Bashkia Roskovec dhe Njësia e Integrimit Evropian zgjodhën një formë ndryshe të urimit dhe ndërgjegjësimit publik. ✅Në ambientet e “Kafes me Gjyshin” përfaqësues të kësaj grupmoshë , kaluan disa momente të këndshme në shoqërinë e njeri-tjetrit . 📌Kryetarja e Bashkisë Roskovec, Znj.Majlinda Bufi, 🙏uroi në këtë ditë të […]

78-vjetori i formimit të batalionit partizan “Tefik Lapani”

Dje në fshatin Suk-1 u përkujtua 78-vjetori i formimit të batalionit partizan “Tefik Lapani”. 🙏Me këtë rast pranë lapidarit që i kushtohet kësaj ngjarjeje u zhvillua një ceremoni përkujtimore, në nderim të veprës dhe sakrificës së tyre .🙏🇦🇱 Të pranishëm organizatore të ceremonisë Kryetar i Organizatës së Veteraneveve të rrethit Fier, përfaqësues të pushtetit lokal, […]

“24 Korriku”

Në natën finale të festës sonë Për të festuar dhe kujtuar çdo gjë të bukur që na fal krenari dhe kënaqësi për origjinën tonë Roskovecare. Në nderim të së djeshmes , për të gëzuar të tashmen dhe për ndërtuar të nesërmen.⚘ Në mbrëmjen e “24 Korrikut” një moment shumë i rëndësishëm ishte dhënia e titujve […]

Filluam festimet e “24 korrikut”

Një super atmosfer hapi dje serinë e aktiviteteve dhe koncerteve Festive në kuadër të festës së Qytetit të Roskovecit. Ju mirëpresim sërish sot më të ftuar speciale këngëtaren Irini Qirjako Mos mungoni. [lsvr_gallery images=”13398,13399,13400,13401″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”] Share on Facebook

Kupa e “24 korrikut”

Në kuadër të festimeve të “24 Korrikut” , sic është bërë tanimë traditë u përmbyll me sukses edhe aktiviteti sportiv. Kupa e “24 Korrikut” u fitua nga ekipi i Roskovecit në nje ndeshje me shumë emocion, ku fitorja u vendos nga penalltitë. Mbrëmja vijoi me koncertin festiv me këngëtarët Irini Qirjako dhe Fjorentin Dore. [lsvr_gallery […]

Ekspozita e piktorit Vullnet Alushaj

Një atmosferë e ngrohtë dhe plot ngjyra mbushi sot hollin e bashkisë Roskovec. Ekspozita vetjake e piktorit të mirënjohur Vullnet Alushaj bëri bashkë dashamirës të artit dhe jo vetëm. Kryetarja e Bashkisë Roskovec, Znj.Majlinda Bufi, uroi Z.Alushaj dhe shprehu gatishmërinë e bashkisë Roskovec që aktivitete të tilla të jenë pjesë e përditshme e jetës artistike […]

Gëzuar “1 Qershorin”

Një super atmosferë mbushi sot sheshin qendror të qytetit të Roskovecit në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, “1 Qershorit” Bashkia Roskovec në bashkëpunim me ZVA –në, kopshtet dhe shkollat 9-vjecare të qytetit dhe Njësive Administrative organizuan një sërë aktivitetesh me këngë, valle, recitime e shfaqje artistike. “Le të jetë dashuria dhe mirësia që na […]

Shfaqja “Aladini”

Pallati i Kulturës Roskovec, u gjallërua sot nga atmosfera e shfaqjes “Aladini” Një shfaqje ku në formën më të bukur, u ndërthurën fjala, kënga dhe kërcimi, në një muzikal për fëmijë, që u prezantua përpara spektatorëve të vegjël entuziastë të Roskovecit dhe Njësive Administrative.[lsvr_gallery images=”13161,13160,13159,13158″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”] Share on Facebook

Kupa e “24 korrikut”

Në kuadër të festimeve të “24 Korrikut” , sic është bërë tanimë traditë u përmbyll me sukses edhe aktiviteti sportiv. Kupa e “24 Korrikut” u fitua nga ekipi i Roskovecit në nje ndeshje me shumë emocion, ku fitorja u vendos nga penalltitë. Mbrëmja vijoi me koncertin festiv me këngëtarët Irini Qirjako dhe Fjorentin Dore. [lsvr_gallery […]

Ndeshjet të kupës “24 korrikut”

U mbyll java e dytë e ndeshjeve në kuadër të kupës së “24 Korrikut” me rezultatet : Roskovec -Strum 4:2 Kuman-Kurjan 5:0 Roskovec – Kuman 0:1 Kurjan – Strum 1:6 [lsvr_gallery images=”13372,13373,13374,13375″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”] Share on Facebook

‘Dita Botërore e Edukimit Mjedisor’

Sot në 26 Janar , në Ditën Botërore të Edukimit Mjedisor, Sektori i menaxhimit të projekteve, Sektori i Arsimit dhe Sektori i Mjedisit në Bashkinë Roskovec , organizuan : marshimin me biçikleta me fëmijët e Kopshtit “Lulet e Jetës” ; pankartat dedikuar mjedisit ; koshat të krijuar me materiale të ripërdorura të ndara sipas ngjyrave, […]

Festojmë së bashku për të katërtin vit Festën e ullirit

📍Një aktivitet jo vetëm promovues për të katërtin vit . 📍Një festë për të gjithë . Edhe në kushte pandemie në respekt të rregullave , përsëri u bëmë bashkë . 📍Faleminderit pjesëmarrësve , fermerëve, prodhuesve të vajit të ullirit ,vajzave dhe grave të produkteve ushqimore; Specialistëve të shijimit të vajit ekstra i virgjër ; Vajzave […]

Inagurimi i ambienteve sportive pranë shkollës “Alush Grepcka”, Roskovec

Arsimi është themeli kryesor për zhvillimin e një shoqërie. Për këtë arsye i kemi kushtuar vëmendje të veçantë përmirësimit të infrastrukturës arsimore në territorrin e Bashkisë Roskovec. Ditën e djeshme kemi inaguruar ambientet sportive të brendshme dhe të jashtme pranë shkollës “Alush Grepcka”, Roskovec. Bashkia Roskovec, synon të nxisë të rinjtë të angazhohen në ushtrimin […]

Festa e 24-korrikut

Një mbremje madhështore ditën e djeshme. 😃 Çdo vit një format ndryshe për të festuar “24 Korriku-n”. Të gjithë banorët u bashkuan për të festuar këtë traditë të bashkisë sonë. Ishte menduar për çdo detaj: muzika , zbukurimet, spektakli festiv. Festa filloi me finalen e madhe të kampionatit të kupës “24 Korriku”. Një ndeshje e cila […]

Ndeshja Kuman – Roskovec

Mirëmëngjes miq, Mirëmëngjes të gjithë sportdashësve, Ndeshja e radhës për kupën “24 Korriku” midis Roskovecit dhe Kumanit u zhvillua më datë 13 Korrik, ndeshja e cila doli në barazim 2-2. ⚽️⚽️ Kjo ndeshje përcaktoi ekipet finaliste të kupës “24 Korriku” , Kumanin dhe Roskovecin. Ndeshja e radhës do të zhvillohet më datë 20 Korrik, midis […]

Ndeshja Strum -Kuman

Ndeshja Strum- Kuman, ndeshje e cila u zhvillua ditën e shtunë, në fushën e sportit në Suk 1, përfundoi me rezultatin 1 me 2.⚽️⚽️ Takimi i rradhës midis Roskovecit dhe Kumanit do të zhvillohet më datë 13 Korrik, në Roskovec në orën 17: 00. Deri më tani nga ndeshjet e zhvilluar kemi rezultatet si më […]

Ndeshja Kuman-Kurjan

Ditën e shtunë, më 22 Qershor, në fushën e sportit në Roskovec u zhvillua takimi i radhës midis ekipit përfaqësues të Njësisë Administrative Kuman dhe Kurjan. ⚽️⚽️⚽️ Kjo ndeshje ngjalli interes të lartë tek sportdashësit. E gjithë ndeshja përfundoi 7-1 në favor të ekipit të Kumanit. Ndeshja e radhës është më datë 29 Qershor, ndeshje […]

Aktivitete sportive

Me të rinjtë, për ti nxitur drejtë aktviteteve sportive. ⚽️⚽️⚽️ Në kuadër të aktiviteteve sportive të organizuara nga Bashkia Roskovec, janë zhvilluar ndeshjet e volejbollit për vajza dhe djem, midis shkollave të mesme “Didin Bishani”, Kurjan dhe “Adem Vrapi”, Roskovec. Këto aktivitete treguan dëshirën dhe përkushtimin e nxënësve të shkollave për aktivitetet sportive. Përgatitja e […]

Facebook
Facebook