Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Festa e ullirit

Super atmosferë në “Festën e Ullirit” sot në Luar.🙏
➡️ Traditë, muzikë , panair me produkte artizanale dhe lokale , me miq të mirë dhe të ftuar nën një panoramë natyrore që të mbush shpirtin




















0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *