Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njësia administrative Strum

Njësia administrative Strum

Qarku Fier
Bashkia Roskovec
Popullsia sipas Regjistrit Civil 2023 për Njësinë Administrative Strum 9756
Sipërfaqja KM² për Njësinë Administrative Strum 34

Fshatrat në përbërje të Njësisë Administrative Strum

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Strum Fshatrat; Strum, Arapaj, Suk 1, Suk 2, Velmish

 

Administratore Esmeralda Metushi
Kliko këtu për CV-në

Facebook
Facebook