Aktivitete

“24 Korriku”

Në natën finale të festës sonë Për të festuar dhe kujtuar çdo gjë të bukur që na fal krenari dhe kënaqësi për origjinën tonë Roskovecare. Në nderim të së djeshmes , për të gëzuar të tashmen dhe për ndërtuar të nesërmen.⚘ Në mbrëmjen e “24 Korrikut” një moment shumë i rëndësishëm ishte dhënia e titujve […]

Filluam festimet e “24 korrikut”

Një super atmosfer hapi dje serinë e aktiviteteve dhe koncerteve Festive në kuadër të festës së Qytetit të Roskovecit. Ju mirëpresim sërish sot më të ftuar speciale këngëtaren Irini Qirjako Mos mungoni.

Përurimi i memorialit të të rënëve

Në kuadër të “24 Korrikut: U realizua përurimi i memorialit të të rënëve në Roskovec. Të ftuar nga organizata e Veteranëve ,organizata e Dëshmorëve , Kryetarja e Këshillit të Qarkut Fier, deputetë , kryetarë bashkie,familjarë dëshmorësh ,bashkëqytetarë shprehën vlerësimin për ndërtimin e këtij memoriali , si një vepër e gjallë që lartëson sakrificën dhe kontributin […]

Kupa e “24 korrikut”

Në kuadër të festimeve të “24 Korrikut” , sic është bërë tanimë traditë u përmbyll me sukses edhe aktiviteti sportiv. Kupa e “24 Korrikut” u fitua nga ekipi i Roskovecit në nje ndeshje me shumë emocion, ku fitorja u vendos nga penalltitë. Mbrëmja vijoi me koncertin festiv me këngëtarët Irini Qirjako dhe Fjorentin Dore.

Mbledhja e Këshillit Bashkiak,muaji Korrik

Në mbështetje të ligjit Nr.139/2015”Për Vetëqeverisjen Vendore”,Neni 17,53 i tij, u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin Korrik me rend dite si më poshtë : 1. Miratimi i rendit të ditës së mbledhjes. 2.Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së muajit Maj dhe Qershor 2021 të Këshillit Bashkiak. 3. Për dhënien e Ndihmës Ekonomike nga […]

Lexo të gjitha aktivitetet