Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Programi i “Punëve Publike në Komunitet”

Kemi filluar nga puna me punonjësit më të rinj nga Programi i “Punëve Publike në Komunitet”, mbështetur nga Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive.
✅Ditën e sotme pjesëmarrësit zhvilluan një sension informimi mbi ecurinë dhe pritshmerite e tyre nga ky program.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *