Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

News

NJOFTIM: Datë 22 Maj 2024, Ora 11:00 Takim informues/trajnues me bizneset për dhënjen e SUBGRANDEVE TE VOGLA, BASHKIA ROSKOVEC

Ditën e mërkurë  më datë  22 Maj 2024,ora 11:00, pranë Bashkisë do të zhvillohet një takim informues/trajnues me bizneset e interesuara të cilat dëshirojnë të aplikojnë për dhënjen e Subgrandeve të vogla, në kuadër të projektit:
”Rivitalizimi i Shkollës Qendër Komunitare në Kurjan për një akses më të mirë në zhvillim social dhe ekonomik për të rinjtë dhe grupet e pafavorizuara”Financuar nga Bashkimi Europian.
Thirrje për grante të vogla
Klikoni këtu për Agjenden e Takimit : 
Facebook
Facebook