Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

RENDI I DITES SE MBLEDHJES SE KB

29.09.2023 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

29.08.2023 Njoftim per mbajtjen e mbledhjes se Keshillit te Bashkise Roskovec

28.07.2023 Njoftim per mbajtjen e mbledhjes se Keshillit te Bashkise Roskovec

29.06.2023 Njoftim per mbajtjen e mbledhjes se Keshillit te Bashkise Roskovec

14.06.2023 Njoftim per mbajtjen e mbledhjes se Keshillit te Bashkise Roskovec

23.05.2023 Njoftim per mbajtjen e mbledhjes se Keshillit te Bashkise Roskovec

20.04.2023 Njoftim per mbajtjen e mbledhjes se Keshillit te Bashkise Roskovec

30.03.2023 Njoftim per mbajtjen e mbledhjes se Keshillit te Bashkise Roskovec

15.03.2023 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

27.02.2023 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

03.02.2023 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

27.01.2023 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

23.12.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

21.12.2022 Njoftimpër për mbledhjen e komisjonit Ekonomik dhe Buxhetit

01.12.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

30.11.2022 Njoftimpër për mbledhjen e komisjonit Ekonomik dhe Buxhetit

31.10.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

13.10.2022 Njoftim për dëgjes publike

06.10.2022 Njoftim për dëgjes publike

30.09.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

29.08.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

27.07.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

29.06.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

27.06.2022 Njoftim për dëgjes publike

24.05.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

28.04.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

29.03.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

28.02.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

27.01.2022 Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Këshillit të Bashkisë Roskovec

24.01.2022 Njoftim për dëgjes publike

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Facebook