Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Të rinjtë e Roskovecit më pranë Bashkimit Evropian

Të rinjtë e Roskovecit më pranë BE-së , përmes projektit “Bashkitë drejt Europës”
Të pranishëm në këtë aktivitet ishin:
z. Frederic Misrahi përfaqësues i Delegacionit të Bashkimit Evropian, z. Bekim Murati Drejtor i Agjencisë për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore, znj. Jolanda Trebicka Drejtuese e projektit “Bashkitë për në Evropë”, zj.Edlira Muhedini dhe z.Artur Kurti ,qytetarë , përfaqësues të arsimit, pushtetit qendror, vendor dhe komunitet.
Kryetarja e Bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi gjatë fjalës së saj përshëndetëse u shpreh: “Ne mbështetëm krijimin e këndit të informacionit për BE-në në dy shkollat e qytetit të Roskovecit. Ne besojmë se duke edukuar të rinjtë, mbi vlerat dhe parimet e BE-së, ne kontribuojmë në formimin e një brezi të ri më të mirë dhe japim ndihmesë që Shqipëria të bashkohet me familjen e BE-së.”
Z. Misrahi përfaqësues i Delegacionit të BE u shpreh: “Ky projekt është një mundësi shumë e mirë dhe do të përkrah dhe mbështesë Bashkitë për çdo nevojë që ato do të kenë për të arritur standartet e Bashkimit Evropian
Aktiviteti u shoqërua me vizita në këndet e ngritura pranë Bashkisë dhe shkollave duke vazhduar më pas me konkursin e nxënësve për njohuritë e tyre mbi BE – në .
#Më_pranë_Bashkimit_Evropian
#Bashkitë_për_në_Evropë
#Këndi_i_BE
#Bashkia_Roskovec

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x