Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Java Ndërkombëtare e Tokës

Vazhdon aksioni i pastrimit në kuadër të javës ndërkombëtare të tokës.
Kjo është një javë e cila shërben për të dhënë alarmin për dëmet që njerëzimi i shkakton pyjeve, lumenjve, tokës dhe pasurive të tjera të natyrës dhe të reflektoj e sensibilizohet për të ndalur shkatërrimin e mëtejshëm të saj.
Bashkohu dhe Ti nismës së Bashkisë Roskovec.
Beje për veten tënde.
Bëje për të ardhmen e fëmijëve të tu.
[lsvr_gallery images=”7931,7932,7933,7934″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *