Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbrojmë mjedisin e përbashkët

Vazhdojnë investimet në Roskovec.👏
Është në vijim puna për rikonstruksionin e plotë të rrugës në lagjen “Ish tregu i gjësë”.
Urbanizimi do të vazhdojë të jetë prioriteti ynë, duke i kthyer qytetarëve standartin e ri infrastrukturor, qytetar dhe mjedisor që ata meritojnë.
#Rikonstrukision_i_infrastrukturës_rrugore
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”7949,7948,7945,7944,7943″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *