Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Të njohim Bashkimin Evropian

“Të njohim Bashkimin Evropian”
Me këtë temë u prezantuan vogëlushët e klasës së pestë të shkollës “Alush Grepcka”, Roskovec.
Qellimi i këtij aktiviteti ishte prezantimi dhe njohja e nxënësve me Bashkimin Evropian dhe këndin e BE-së në Roskovec. 
Aktivitet ky i organizuar nga koordinatorët e BE në Roskovec në bashkëpunim me mësuesen Elisabeta Kaçeli.
Ju ftojmë të vizitoni këndin e BE-së , pjesë e projektit “Bashkitë për në Evropë”, i financuar nga Bashkimi Evropian.
Doni informacione për BE???
Ejani pranë këndit të BE-së në Roskovec.
Ju mirëpresim!

[lsvr_gallery images=”7373,7374,7375,7376,7377,7378,7379,7380,7381,7382,7383,7384,7385″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.