Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dita Kombëtare e Rinisë

Në ditën kombëtare të Rinisë synojmë të rrisim vëmendjen dhe përfshirjen e të rinjve në vendimarrje dhe jetën sociale.
✅Në këtë kuadër zhvilluam një takim me senatore të shkollës “Adem Vrapi” Zëvendëskryetarin e bashkisë Roskovec dhe Drejtoreshën e Qendrës Epoka e Re, Fier➡️ Duke përcjell jo vetëm mesazhe urimi por edhe angazhimin tonë për të bërē më të mirën.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *