Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gëzuar Ditën e Çlirimit.

Gëzuar Ditën e Çlirimit Shqipëri 🇦🇱
💐Përkujtuan këtë ditë të lavdishme në Memorialin e qytetit të Roskovecit. 🙏Kryetarja e bashkisë, përfaqësues të organizatës së veteranëve, organizatës së dëshmorëve dhe familje dëshmorësh vendosen kurora me lule në shenjë nderimi për veprën dhe sakrificën e të rënëve.
Lavdi Dëshmorëve.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *