Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Takim me delagacionin e GIZ-it

Në bashkinë Roskovec patëm kënaqësinë të mirëprisnim delagacionin e GIZ-it, me të cilët trajtuam problemet e menaxhimit dhe trajtimit të mbetjeve urbane.
🙏Përmirësimi i këtij shërbimi me mjete teknologjike për transportin deri në incenerator të mbetjeve , mbetet synimi ynë më i afërt.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *