Një super atmosfer hapi dje serinë e aktiviteteve dhe koncerteve Festive në kuadër të festës së Qytetit të Roskovecit.
👇Ju mirëpresim sërish sot më të ftuar speciale këngëtaren Irini Qirjako
Mos mungoni.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).