Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tetori , muaji i letërsisë

I mrekullueshëm aktiviteti, #Tetori , muaji i letërsisë !
Nuk mund të kalonte pa këtë aktivitet promovues📚📚📚
Çdo vepër hap një dritare dhe çdo kryevepër një portë në botën e kulturës.
📚 Pikërisht për këtë arsye është organizuar edhe ky aktivitet me inisiativën e kujdesin e vet Kryetares së Bashkisë. Znj.Majlinda Bufi ➡️“Kthejmë” sot në vendlindje dy djem të qytetit të Roskovecit z.Hekuran Çepele dhe z.Agron Goga për të promovuar dy botimet më të fundit ” Fisi Çepele dhe familja ime” dhe “Radha ime të mbush xhepat”.
Ky aktivitet mblodhi miq, shkrimtar, familjar të autorëve intelektual, mësues e nxënës, studiues e dashamirës të Artit e Kulturës.
🙏I urojmë shumë suksese autoreve. Krijimtaria e tyre është vlerë e shtuar për bibliotekën e për qytetin tonë.
0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *