Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Programi i “Punëve publike në komunitet”

Në kuadër të programit të “Punëve publike në komunitet” në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive, ➡️#ofrojmë një mundësi individëve të pafavorizuar në tregun e punës për shkak të mungesës së arsimimit.
Kryetarja e Bashkisë Roskovec znj.Majlinda Bufi nënshkroi sot Marrëveshjen e Bashkëpunimit dhe Kontratat Individuale të punës me 15 punëkërkues të papunë të cilët do të jenë përfitues të programit të punësimit në komunitet për një vit.
0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *