Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Aksioni i pastrimit masiv

Në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit dhe planit të veprimit miratuar nga Bashkia Roskovec për “Pastrimin rrënjësor të Bashkisë Roskovec
Filloi sot aksioni i pastrimit masiv.
Falenderojmë punonjësit, Qëndrën Shëndetësore Roskovec dhe nxënësit qe iu bashkuan nismës sonë.
Aksioni do të vazhdojë,

Mjedisi është shtëpia jone e përbashkët, Eja dhe ti

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *