Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Komedia “V”3

Dje në Pallatin e Kulturës Roskovec u shfaq komedia pikante
“V”3 me një interpretim aq real dhe shumë domethënës për realitetin nga 3 (tre) aktorët Miola Sitaj, Mim Marjanaku, Ina Nallbani dhe me regji brilante të Bruno Shllakut !
➡️Një përpjekje për të sjellë ca momente kënaqësie➡️
Sot ishim kaq 😔🔛po herën e ardhme ?
Ne na takon të bëjmë përpjekjet tona 🙏mentaliteti nuk është e lehtë të ndryshojë…
0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *