Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rikostruksioni i rrugës së “Kooperativës” në Roskovec.

Një tjetër segment i rehabilituar.
➡️Përfundoi rikostruksioni i rrugës së “Kooperativës” në Roskovec.
📌Rikontruksioni përfshiu :
✅Gërmim dhe prishje të mureve ekzistues
✅Mbushje me cakull
✅Shtresë stabilizanti
✅Shtresë asfaltbetoni
0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *