Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: August 2017

Në ndihmë të komunitetit

Fëmijët Myftaraj në Vlosh, njësia administrative Kurjan, tashmë nuk janë më vetëm. Shumë shpejt këta fëmijë do të kenë shtëpinë e tyre, me financim të bashkisë Roskovec.
[lsvr_gallery images=”5766,5767,5768,5769″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

Rehabilitimi i rrugës së Ngjeqarit

Duke punuar për rehabilitimin e çdo rruge të qytetit.
Në rrugën e Ngjeqarit , pas ndërtimit të trotuarit dhe kompletimit në të gjithë gjatësinë e tij me ndriçim.
Urbanizimi është më pranë se kurrë.
[lsvr_gallery images=”5759,5760,5761,5762,5763″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]