Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: August 14, 2017

Asfaltimi i rrugës “Ish reparti ushtarak”

Pas ndërtimit të trotuarit dhe ndriçimit, vazhduam me asfaltimin, në rrugën “Ish reparti ushtarak”. Puntorët janë drejt përfundimit të asfaltimit pavarësisht temperaturave të larta.
Kemi ruajtur të njëjtin standard të përdorur edhe në rrugët kryesore të qytetit.
#urbanizim_i_garantuar
[lsvr_gallery images=”5817,5818,5819,5820,5821,5822,5823″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook