Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Asfaltimi i rrugës “Ish reparti ushtarak”

Pas ndërtimit të trotuarit dhe ndriçimit, vazhduam me asfaltimin, në rrugën “Ish reparti ushtarak”. Puntorët janë drejt përfundimit të asfaltimit pavarësisht temperaturave të larta.
Kemi ruajtur të njëjtin standard të përdorur edhe në rrugët kryesore të qytetit.
#urbanizim_i_garantuar
[lsvr_gallery images=”5817,5818,5819,5820,5821,5822,5823″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *