Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: August 22, 2017

Infrastruktura rrugore

Vazhdon puna për projektin “ Rehabilitimi i rrjetit ujitës” mbështetur nga Qeveria Shqiptare dhe financim nga Banka Botërore. Puntorët e kompanisë zbatuese janë duke punuar për veshjen trapezoidale me beton të kanalit vaditës në Roskovec.
[lsvr_gallery images=”5871,5872,5873,5874,5875″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Puna vazhdon…

Vazhdon puna për projektin “ Rehabilitimi i rrjetit ujitës” mbështetur nga Qeveria Shqiptare dhe financim nga Banka Botërore. Puntorët e kompanisë zbatuese janë duke punuar për veshjen trapezoidale me beton të kanalit vaditës në Roskovec.
#Rehabilitimi_kanaleve_vaditës
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5864,5865,5866,5867,5868″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook