Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: August 8, 2017

Urbanizimi, prioriteti ynë!

Fronti i ri i punës!
Nisëm punimet për rikonstruksionin e rrugës te pastriçeria afër shkollës 9-vjeçare “Alush Grepcka” .
Ky është vetëm fillimi i punës. 
Kemi filluar ndërtimin e trotuarit , do vazhdojmë me asfaltimin dhe më pas me ndriçimin.
Urbanizimi, prioriteti ynë!
[lsvr_gallery images=”5807,5808,5809,5810,5811″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook