Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: August 10, 2017

Lajm i mirë për banorët e Marinzës

Një lajm i mirë për banorët e Marinzës 
Pas analizave të thelluara nga ISHP-ja Tiranë , uji i pusit më të ri në Marinëz ( Çipllakë), është i përshtatshëm për konsum publik 
Dhe tani vjen menjëherë financimi nga Qeveria Shqiptare për zbatimin e projektit të furnizmit me ujë të pijshëm Marinëz, si një zgjidhje përfundimtare 
#PranëKomunitetit
#BashkiaRoskovec
Facebook
Facebook