Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: August 9, 2017

Rehabilitimi i rrjetit ujitës

Pas veshjes trapezoidale me beton të rrjetit ujitës, po punohet për devijimin e shkarkuesit të Rezervuarit të Kurjanit. Pjesë kjo e projektit “ Rehabilitimi i rrjetit ujitës” mbështetur nga Qeveria Shqiptare dhe financim nga Banka Botërore. Devijimi bëhet për të mos pasur mbushje me inerte dhe bllokim në grykën e Rezervuarit.
[lsvr_gallery images=”5799,5800,5801,5802,5803,5804″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook