Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i rrugës së Ngjeqarit

Duke punuar për rehabilitimin e çdo rruge të qytetit.
Në rrugën e Ngjeqarit , pas ndërtimit të trotuarit dhe kompletimit në të gjithë gjatësinë e tij me ndriçim.
Urbanizimi është më pranë se kurrë.
[lsvr_gallery images=”5759,5760,5761,5762,5763″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *