Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitim i infrastrukturës rrugore

Një tjetër rrugë e brendshme i është nënshtruar rehabilitimit. Rruga në qendrën e Velmishit, së shpejti do të largojë problemin shumëvjeçar, për t’iu rikthyer normalitetit urban.
Bashkia Roskovec do të vazhdojë të ndërhyjë në të gjitha rrugët kryesore dytësore në territorin e saj. Ndërhyrja ka nisur në akset më problematike dhe të rëndësishme.
#Infrastruktura_Rrugore
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5711,5712,5713,5714″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *