Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: September 26, 2017

Dokumenti zyrtar- Hartimi dhe Protokollimi

Ditën e sotme, në ambientet e Pallatit të Kulturës, u zhvillua trajnimi 1- ditor me stafin e bashkisë Roskovec. Tema e trajnimit ishte “ Dokumenti zyrtar- Hartimi dhe Protokollimi”.
Trajnimi u mundësua nga Instituti Profesional “Adhami”. Pjesëmarrja ishte e madhe po aq sa interesi që ata shprehën. Çështjet të cilat u diskutuan ishin: mënyra e hartimit të dokumentave të ndryshme , afatet, protokollimi etj.
Në fund të trajnimit, pjesëmarrësit u pajisën me çertifikata.
[lsvr_gallery images=”6123,6122,6121,6120,6119″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Mbledhje Këshillit Bashkiak

Ditën e sotme, më datë 26. 09. 2017 u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Në rendin e ditës ishin këto probleme:
1. Miratimi i ndihmave ekonomike për muajin shtator 2017.
2. Revokimi i VKB nr.41 datë 09.12.2015 “Për shpronësim dhe lirim të pronave përkatëse”.
3. Për shkëmbim të pronave përkatëse.
4. Hapjen e rrugëve të kalimit në tokat bujqësore.
5. Ngritja e Komisionit për rimatjen dhe përcaktimin e kufijëve të sipërfaqeve bujqësore të fermerëve sipas ndarjeve të bëra nga komisioni i ngritur në vitin 1991, në bazë të ligjit 7501.
6. Miratimin e vlerës së dëmshpërblimit për pronarët e objekteve të dëmtuara, të shkaktuara nga rënia e zjarrit ,fshati Ngjeqar, Nj.A.Kurjan.
7.Miratimi i Metodologjisë për Alokimin e Fondeve për Organizatat e Shoqërisë Civile, OSHC.
Për këto e disa probleme shtesë të tjera që u trajtuan në mbledhje të Këshillit Bashkiak u dhanë shpjegimet përkatëse nga Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi dhe stafi i bashkisë.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit janë të hapura.

#Informohu!
#Mbledhje_Këshillit_Bashkiak 
[lsvr_gallery images=”6131,6130,6129,6128,6127,6126″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]
Facebook
Facebook