Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: September 25, 2017

Për një ambient të gjelbëruar

Punë të vogla por shumë të rëndësishme!
Ashtu si çdo pjestar i familjes kujdeset për ambientin dhe pastërtinë e shtëpisë së vetë, ashtu dhe puntoret e papërtuara të sektorit të pastrim gjelbërimit, kujdesen në çdo kohë për shtëpinë tonë të përbashkët, Roskovecin.
[lsvr_gallery images=”6135,6136,6137,6138,6139″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook