Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: September 2, 2017

Infrastruktura Rrugore

Jo më gropa dhe baltë në rrugën “Pilo Kola”.
Tashmë është drejt përfundimit asfaltimi.
Një projekt i plotë më ndriçim, trotuare, hapësira të gjelbëruar dhe asfaltim. Ky investim ashtu si dhe çdo investim tjetër i bërë nga bashkia Roskovec, jo vetëm që përmirëson jetesën e qytetarëve në këtë lagje por rrit dhe vlerën e pronave të tyre.
[lsvr_gallery images=”5892,5893,5894,5895,5896,5897,5898″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook