Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: September 6, 2017

Ripërtëritje e bujqësisë

Projekti i financuar nga Banka Botërore “Rehabilitimi i rrjetit ujitës”, përfshin zonat: Roskovec, Kuman, Zharrëz, Portëz dhe Sheq, me një gjatësi prej 23 km në total.
Punimet për veshjen trapezoidale me beton të rrjetit ujitës janë drejt përfundimit.
Standard dhe cilësi e garantuar!
[lsvr_gallery images=”5879,5880,5881,5882″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook