Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: September 9, 2017

U prehsh në paqe e Madhja jonë !

Aktorja e njohur e filmit, teatrit dhe humorit zj.Hajrie Rondo, nuk ka mundur ta fitojë betejën disa vjeçare me sëmundjen.
Ajo ka ndërruar jetë sot në moshën 66-vjeçare duke lënë pas një karrierë të pasur me role në teatër dhe kinematografi.
Pak kohë më parë ajo u nderua nga bashkia Roskovec me “Çmimi i Mirënjohjejes” ,
ku ajo ndau dhe një mesazh të ndjerë për jetën.
U prehsh në paqe e Madhja jonë. Do të jesh e paharruar nëpërmjet roleve të tua të papërsëritshme.
Të qoftë dheu i lehtë!

 

Facebook
Facebook