Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: September 13, 2017

Rehabilitimi i rrjetit ujitës

Jemi në Marinëz, njësinë administrative Kuman, duke punuar për rehabilitimin e kanalit vaditës.
Ky kanal është pjesë e projektit “ Rehabilitimi i rrjetit ujitës”, mbështetur nga Qeveria Shqiptare dhe financim nga Banka Botërore.
#Ripërtëritje_bujqësisë
#Në_ndihmë_të_fermerëve
 [lsvr_gallery images=”5955,5956,5957,5958,5959,5960″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]
Facebook
Facebook