Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rehabilitimi i rrjetit ujitës

Jemi në Marinëz, njësinë administrative Kuman, duke punuar për rehabilitimin e kanalit vaditës.
Ky kanal është pjesë e projektit “ Rehabilitimi i rrjetit ujitës”, mbështetur nga Qeveria Shqiptare dhe financim nga Banka Botërore.
#Ripërtëritje_bujqësisë
#Në_ndihmë_të_fermerëve
 [lsvr_gallery images=”5955,5956,5957,5958,5959,5960″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *