Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: September 23, 2017

Vizitë pune në Komunën Castelfranco

Për tre ditë me radhë , një delegacion i bashkisë Roskovec, i përbërë nga këshilltarë dhe specialistë të administratës ishin mysafirë në komunën Castelfranco, Bolonjë, Itali.
Përfaqësuesit janë mirëpritur nga zëvendëskryetarja e komunës zj. Nadia Caselgrandi. Eksperienca e Saj në drejtimin e kësaj komune, vendimarrja në këshillin bashkiak, struktura organizative, ishin disa nga temat e takimit. Gjithashtu u diskutua dhe për një bashkëpunim të mundshëm në fushën e shërbimeve sociale dhe bujqësisë. Në kuadër të këtij bashkëpunimim, së shpejti do të zhvillohet një tjetër vizitë në bashkinë Roskovec, me përfaqësues të kësaj komune.
Kjo vizitë punë do t’ju shërbej këshilltarëve tanë në vendimarrje, punonjësve të administratës në cilësinë e shërbimit ndaj qytetarëve dhe komunitetit në partneritetet me investitorë dhe tregtarë të interesuar.

[lsvr_gallery images=”6063,6064,6065,6066,6067,6068″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook