Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Për një ambient të gjelbëruar

Punë të vogla por shumë të rëndësishme!
Ashtu si çdo pjestar i familjes kujdeset për ambientin dhe pastërtinë e shtëpisë së vetë, ashtu dhe puntoret e papërtuara të sektorit të pastrim gjelbërimit, kujdesen në çdo kohë për shtëpinë tonë të përbashkët, Roskovecin.
[lsvr_gallery images=”6135,6136,6137,6138,6139″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *