Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dokumenti zyrtar- Hartimi dhe Protokollimi

Ditën e sotme, në ambientet e Pallatit të Kulturës, u zhvillua trajnimi 1- ditor me stafin e bashkisë Roskovec. Tema e trajnimit ishte “ Dokumenti zyrtar- Hartimi dhe Protokollimi”.
Trajnimi u mundësua nga Instituti Profesional “Adhami”. Pjesëmarrja ishte e madhe po aq sa interesi që ata shprehën. Çështjet të cilat u diskutuan ishin: mënyra e hartimit të dokumentave të ndryshme , afatet, protokollimi etj.
Në fund të trajnimit, pjesëmarrësit u pajisën me çertifikata.
[lsvr_gallery images=”6123,6122,6121,6120,6119″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *