Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: December 31, 2016

URIMI PER VITIN E RI

Të dashur bashkëqytetarë!
Kryetarja e Bashkisë Znj. Majlinda Bufi dhe stafi i Bashkisë Roskovec Ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2017!
Le të jetë ky viti i solidaritetit, progresit dhe sukseseve të reja.
Drita e dashurisë, paqes dhe mirësisë ndriçoftë në mendjet dhe zemrat tuaja.
Shëndet e mbarësi në familjet tuaja.
 

NDIHMA PER FAMILJET NE NEVOJE

Ditën e sotme në ambientet e Pallatit të Kulturës, nën kujdesin e veçantë të kryetares së Bashkisë znj. Majlinda Bufi në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, u bë shpërndarja e dekoderave për familjet përfituese të skemës së Ndihmës Ekonomike. Të pranishëm gjatë proçesit te shpërndarjes së dekoderave ishin           N /Kryetari i Bashkisë z. Isa Hoxha dhe Drejtori i Financës z. Selman Çepele. Në total ishin 105 familje përfituese.
[lsvr_gallery images=”4003,4004,4005,4006,4007″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]