Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: December 7, 2016

UJE I PIJSHEM 24 ORE

Shumë vite të lëna pas dore, pa pasur asnjë investim duke lënë banorët e fshatit Luar të Njësisë Administrative Kuman në mëshirë të fatit pa pasur gjënë më minimale të jetesës, UJIN.
Së shpejti shqetësimet e këtyre banorëve do të marrin fund.Prej ditësh ka nisur puna për zëvendësimin e linjave ekzistuese pothuajse jashtë funksionit të tyre primar me linja të reja, vendosjen e kasetave dhe matësave të rinj.
[lsvr_gallery images=”3749,3750,3751,3752″ items_per_row=”2″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

PROJEKTI ZHVILLIMOR KUMAN

Punimet për projektin zhvillimor të qendrës së Kumanit nuk kanë ndalur asnjë ditë. Pas përfundimit të KUZ në këtë pjesë, kanë filluar të rregullohen pjesët e jashtme të pallateve ekzistues.
Jo vetëm punohet për anën funksionale por edhe për anën vizuale.
[lsvr_gallery images=”3743,3744,3745,3746″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]