Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: December 27, 2016

“Konsumator, Bli me zgjuarsi”

“Konsumator, Bli me zgjuarsi”.
Ditën e sotme , Bashkia Roskovec ka nisur një fushatë për sensibilizimin e konsumatorëve.
Një grup pune ka nisur shpërndarjen e fletë palosjeve dhe sensibilizimin e komunitetit për të drejtat e tyre si konsumator.
[lsvr_gallery images=”3965,3966,3967,3968″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

PASTRIMI I KANALEVE KULLUES

S’ka ndaluar asnjë ditë puna për pastrimin e kanaleve kullues dhe vaditës. Ka filluar pastrimi i kanalit kullues me gjatësi 800 ml në fshatin Vidhisht, Njësia Administrative Kuman.
Një punë që do të vazhdojë deri në rehabilitimin e plotë të të gjithë kanaleve kulluese dhe vaditëse në territorin e Bashkisë Roskovec.
[lsvr_gallery images=”3953,3954,3955,3956″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]