Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

URIMI PER VITIN E RI

Të dashur bashkëqytetarë!
Kryetarja e Bashkisë Znj. Majlinda Bufi dhe stafi i Bashkisë Roskovec Ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2017!
Le të jetë ky viti i solidaritetit, progresit dhe sukseseve të reja.
Drita e dashurisë, paqes dhe mirësisë ndriçoftë në mendjet dhe zemrat tuaja.
Shëndet e mbarësi në familjet tuaja.
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *