Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NE NDIHME TE KOMUNITETIT

Drejt përfundimit ndërtimi i shtëpisë së familjes Fisheku.
Një nismë dhe një premtim i mbajtur nga Kryetarja e Bashkisë Roskovec Znj. Majlinda Bufi.
Këtë fillim viti familja Fisheku do të ketë shtëpinë e saj të re.
Le të fillojë ky vit me një urim për të gjithë qytetarët e Bashkisë sonë të madhe dhe një premtim që ky Vit i Ri 2017 do të jetë viti i plotësimit të objektivave dhe realizimit të projekteve që Bashkia Roskovec ka për qytetarët e saj.
[lsvr_gallery images=”4011,4012,4013,4014″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *