Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: October 24, 2017

Dëgjesa Publike Suk 1

Pas takimit publik në Arapaj, stafi i bashkisë u drejtua në lagjet e fshatit Suk 1 për të dëgjuar të gjitha problematikat që shqetësojnë këtë komunitet.
Bashkia Roskovec është në fazën e përgatitjes së buxhetit për vitin 2018 prandaj dhe kemi nisur dëgjesat publike për të përcaktuar të gjitha projektet prioritare që komuniteti ka.
Në takimin publik ishin të pranishëm Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/ Kryetari i bashkisë z. Isa Hoxha, Administratori i Njësisë Administrative z. Ysenj Agaçi, përfaqësues nga Këshilli Bashkiak z. Elmaz Çepele, z. Kudret Kuka dhe kryetari i fshatit z. Kujtim Karamani.
Pasi u dëgjuan me vëmendje të veçantë të gjitha problematikat e kësaj zone, N/ Kryetari i bashkisë z. Hoxha siguroi se të gjitha problematikat e komunitetit do të shqyrtohen me vëmendje të veçantë nga vetë Kryebashkiakia znj. Majlinda Bufi dhe stafi i saj.

[lsvr_gallery images=”6300,6301,6302,6303,6304,6305,6306″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Dëgjesa Publike Arapaj

Falenderues dhe mirënjohës për rrugën Arapaj- Suk 1.
Kështu filloi takimi me komunitetin e fshatit Arapaj, Njësia Administrative Strum.
Rrugës, një problemi madhor të mbartur vite me radhë, po i jepet zgjidhje përfundimtare. Por akoma ka shumë probleme të cilat u përmendën nga komuniteti përpara stafit të bashkisë.
Të pranishëm në takimin publik në Arapaj ishin Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/Kryetari i bashkisë z. Isa Hoxha, Administratori i Njësisë Administrative z. Ysenj Agaçi, përfaqësues të sektorëve të ndryshëm dhe kryetari i fshatit z. Agron Dogani .
Shumë të drejta dhe me vend ishin të gjitha problematikat e ngritura nga ky komunitet. Sigurisht që të gjitha u mbajtën shënim nga stafi i bashkisë për t’u rishikuar më pas në fazën e dytë të përgatitjes së buxhetit për vitin 2018.

[lsvr_gallery images=”6309,6310,6311,6312,6313,6314,6315,6316″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook