Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: October 23, 2017

Dëgjesa Publike Suk 2

Kryetarja e bashkisë Roskovec znj. Majlinda Bufi së bashku me stafin e saj zhvilluan sot dëgjesën publike në fshatin Suk 2, në kuadër të buxhetimit me pjesëmarrje për vitin 2018. Gjatë këtij takimi morën pjesë dhe përfaqësues nga Këshilli Bashkiak z. Ardian Metohu , z. Kudret Kuka, z. Konstandin Dorre , kryetari i fshatit z. Gëzim Toska dhe përfaqësues të komunitetit, fermerë e biznese.
Të gjitha projektet prioritare të përmendura nga komuniteti, u mbajtën shënim për t’u rishikuar në një fazë të dytë.
Këto dëgjesa zhvillohen me qëllimin që të rritet pjesëmarrja e qytetarëve në vendimarrjen e bashkisë rreth buxhetit.
[lsvr_gallery images=”6319,6320,6321,6322,6323,6324,6325,6326″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Dëgjesa Publike Velmish

Komuniteti i Velmishit shprehu të gjitha problemet dhe nevojat që ata kanë para stafit të bashkisë, gjatë takimit publik të zhvilluar sot në këtë zonë. Të pranishëm në këtë dëgjesë ishin Kryetarja e bashkisë znj. Majlinda Bufi, Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/ Kryetari i bashkisë z. Isa Hoxha, Administratori i Njësisë Administrative Strum z. Ysenj Agaçi, përfaqësues të sektorëve të ndryshëm, përfaqësues nga Këshilli Bashkiak z. Kudret Kuka dhe kryetari i fshatit z. Dashnor Hazizi.
Pasi u dëgjuan me vëmendje të veçantë të gjitha problematikat e kësaj zone, Kryebashkiakia znj. Bufi siguroi se të gjitha çështjet e ngritura gjatë këtij takimi do të shqyrtohen në një fazë të dytë për të përcaktuar projektet prioritare për këtë zonë.
[lsvr_gallery images=”6330,6331,6332,6333,6334,6335,6336,6337″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook