Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: October 14, 2017

Suk 1- Arapaj- Samaticë

Rikonstruksioni i rrugës Suk 1- Arapaj- Samaticë është një investim madhor për komunitetin dhe një tjetër premtim i mbajtur. 
Vazhdojnë punimet për rregullimin total të këtij segmenti rrugor.
Objektivi ynë është përmirësimi i kushteve për komunitetin dhe bizneset në të gjithë territorin e bashkisë.
[lsvr_gallery images=”6242,6243,6244″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook