Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: May 2017

Pastrimi i kanaleve vazhdon…

Bashkia Roskovec ka filluar nga puna për pastrimin e kanalit kullues Jagodinë- Suk 1 (lagjia Metushaj), me gjatësi 4.5 km.
Ndërhyrje e domosdoshme për t’u ardhur në ndihmë fermerëve të kësaj zone dhe prodhimit bujqësor vendas.
#Në_Ndihmë_Të_Fermerëve
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5250,5251,5252,5253″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

Rruga “Pilo Kola”

Vazhdon puna për rikonstruksionin e plotë të rrugës “Pilo Kola”dhe sheshit të gjelbëruar 🌲
Cdo ditë përfundon një proçes pune dhe nis një tjetër.Çdo ditë i afrohemi edhe më shumë rezultatit final.
Edhe pse rrugë lagjeje, standardi nuk ndryshon.
#Rilindje_Urbane
#Bashkia_Roskovec

[lsvr_gallery images=”5171,5172,5173,5174,5175″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Qendra Vidhisht

Aty ku mbaron një investim, fillon një tjetër!
Ka ditë që në njësinë administrative Kuman, fshati Vidhisht, puntorët e bashkisë po punojnë për projektin e qendrës së saj. Jemi akoma në fillim por me këto ritme shume shpejt kjo qendër do të marri pamjen e saj përfundimtare dhe banorëve të këtij fshati do t’i shtohet një ambient i gjelbëruar dhe relaksues.
#Rilindje_Urbane
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5180,5181,5182,5183,5184,5185″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Investime në Komunitet

Puntorët e Sektorit të Kanalizimeve dhe Ujrave të Zeza kanë filluar punën në lagjen Çobenj, njësia administrative Strum. Investim ky kaq i nevojshëm për banorët e kësaj zone nga të ardhurat e bashkisë.
Sot këtu, nesër një tjetër investim…
[lsvr_gallery images=”5230,5231,5232,5233,5234,5235″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

Infrastruktura Rrugore

Një tjetër investim ka filluar në njësinë administrative Kurjan, fshati Ngjeqar. ☑️
Ka nisur rikonstruksioni i rrugës së Ngjeqarit, një investim me të ardhurat e bashkisë Roskovec. Jemi ende ne fazën e parë dhe larg qëllimit përfundimtar, por jo për shumë kohë.
Transformim rrënjësor në infrastrukturë me standarte urbane
#Infrastruktura_Rrugore
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5198,5199,5200,5201,5202″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Suk 1- Arapaj- Samaticë

Një investim i shumëpritur!
Ishte një nga objektivat kryesorë në programin e Kryetares së bashkisë zj. Majlinda Bufi.
Premtimi u mbajt!
Filloi sot rikonstruksioni i plotë i rrugës lidhëse Suk 1- Arapaj – Samaticë, që u shërben dy bashkive , dy qarqeve dhe dy zonave bujqësore👏🏼
Një rrugë tërësisht e shkatërruar që paralizonte lëvizjen e banorëve në këtë drejtim , tashmë jo më😀
Zgjidhje përfundimtare për çdo problem👍

#RilindjeUrbane#
#BashkiaRoskovec#
[lsvr_gallery images=”5212,5213,5214,5215,5216,5217″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Shtëpia e fëmijëve Myftaraj

Vazhdon puna me intesitet të lartë në njësinë administrative Kurjan, Vlosh, për ndërtimin e shtëpisë së fëmijëve Myftaraj. Shumë shpejt vogëlushët do të kenë një shtëpi të tyren të cilës do i japin jetë.
Gjithmonë pranë familjeve në nevojë.
#Gjithmonë_pranë_jush
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5205,5206,5207,5208,5209″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Hapsira të gjelbëuara

Që nga dita e fillimit të punës tonë si Bashki e Madhe, nuk është larguar asnjëherë vëmendja për shtimin e hapsirave të gjelbëruara dhe shplodhëse. 🌳🌷🌳
Puntorët e bashkisë janë duke punuar për lulishten më të re në Roskovec pranë Spitalit.✔️
Për një ambient relaksues dhe të gjelbëruar.🌳🌻

[lsvr_gallery images=”5162,5163,5164,5165″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

KUZ Marinëz

Kanë filluar punimet për kanalizimet e ujrave të zeza Marinëz , njësia administrative Kuman .
Një tjetër investim kaq shumë i nevojshëm nga të ardhurat e bashkisë.
#PranëQytetarëve
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”5195,5194,5193,5192,5191,5190″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Rruga Mbërs

Rruga Mbërs nga sot nuk do të jetë më problem për banorët përkundrazi do të jetë zgjidhje e shumë problemeve jetike të cilat kanë ekzistuar për shumë vite.
Nisi asfaltimi i rrugës edhe këtu.
Transporti, komunikimi dhe bujqësia marrin jetë me këtë investim.
Shumë shpejt, në Arapaj!

#RilindjeUrbane
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”5222,5223,5224,5225,5226,5227″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]