Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rruga “Pilo Kola”

Vazhdon puna për rikonstruksionin e plotë të rrugës “Pilo Kola”dhe sheshit të gjelbëruar 🌲
Cdo ditë përfundon një proçes pune dhe nis një tjetër.Çdo ditë i afrohemi edhe më shumë rezultatit final.
Edhe pse rrugë lagjeje, standardi nuk ndryshon.
#Rilindje_Urbane
#Bashkia_Roskovec

[lsvr_gallery images=”5171,5172,5173,5174,5175″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *