Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pastrimi i kanaleve vazhdon…

Bashkia Roskovec ka filluar nga puna për pastrimin e kanalit kullues Jagodinë- Suk 1 (lagjia Metushaj), me gjatësi 4.5 km.
Ndërhyrje e domosdoshme për t’u ardhur në ndihmë fermerëve të kësaj zone dhe prodhimit bujqësor vendas.
#Në_Ndihmë_Të_Fermerëve
#Bashkia_Roskovec
[lsvr_gallery images=”5250,5251,5252,5253″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *